PALMS BET 7SPORT BWIN

БФТ подписа дългосрочен партньорски договор с бетинг компания

БФТ подписа дългосрочен партньорски договор с бетинг компания
10-10-2024 12:31 | Tennis24.bg

Българската федерация по тенис и WINBET ще разширят сътрудничеството си, като компанията ще подкрепи националните отбори по тенис за мъже и жени и дейността на Българския национален тенис център, съобщиха днес на съвместно събитие в столицата представители на компанията и федерацията.

Както досега, компанията ще продължи да си сътрудничи с федерацията за провеждането на турнири с международно участие в България, както и на личните републикански първенства при мъжете и жените. 

WINBET ще съдейства и на Българския национален тенис център в неговата дейност, като центърът вече ще носи името „Национален WINBET тенис център“.  

Настоящото споразумение е валидно до края на 2026 г.

„WINBET вижда солиден и надежден партньор в лицето на Българската федерация по тенис и вече имахме възможност да се убедим в това при организацията и провеждането на няколко турнира, както и на мачът от Купа Дейвис срещу Ел Салвадор. За нас бе съвсем логично да задълбочим това партньорство, а това решение е и в съответствие и с дългосрочната ни стратегия в подкрепа на българския спорт. Тенисът е един от най-успешните за България спортове в международен план и ние пожелаваме успех на федерацията и на българските тенисисти“, коментира г-жа Десислава Колева – Иванова, главен маркетинг директор на WINBET.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Даниел Колинс няма да се отказва от спорта след този сезон
Осака се отказа и от турнира в Токио
Микелсен заменя Медведев във Виена
Алкарас победи Надал в Рияд и ще играе със Синер на финала
Димитров срещу Щрикер в петък вечер
Григор Димитров: Никога не съм играл срещу Щрикер
Григор с първа победа в Стокхолм от 7 години насам
Виктор Марков отпадна във втория кръг в Уинстън-Сейлъм
Вавринка напомни за най-добрите си дни на корта
Тиафо продължава напред след обрат над Еванс