PALMS BET 7SPORT BWIN

Медийна сергия! Луд по теб!

Медийна сергия! Луд по теб!
19-09-2024 21:28 | Tennis24.bg

Истинска битка се разрази на полето на социалните медии за финалната част на демонстративния мач между Григор Димитров и Новак Джокович в най-голямата спортна зала със странното (вече) име "8888". Тя обаче не касаеше изобщо качеството на тенис шоуто, което изнесоха двамата елитни тенисисти, а музикалните вкусове на сръбската звезда.

 

Точно в края на мача Джокович взе микрофона и след поздрава си към българските зрители поиска да изпее песента на фолк певицата Камелия "Луда по тебе". DJ Marten обаче, който водеше музикалната програма, недвусмислено каза на мегазвездата, че тази песен нито я има в репертоара му, нито ще я търси по музикалните платформи, нито ще му я пусне. Просто защото такава музика не пуска. Наложи се Ноле сам да запее чалга песента акапелно с лек съпорт от публиката от по-горните редове. Оказа се, че и Джокович не я знае цялата, защото след "Луда по тебе" продължи с универсалното "на-на-на-на".

 

И като се почнаха едни коментари в социалните мрежи, като започнаха едни клетви... Дори Любка Качакова се изказа: "Не знам организаторите на мача снощи дали са похвалили диджея. Но аз мисля, че неговият отказ да пусне дори и 10 сек. от любимата песен на Джокович бе много, много обиден жест. Джокович направи този мач тържество на спорта, театъра и приятелството. Той пожела да чуе българска песен..."

На мушката естествено беше DJ Marten - "къв е тоа, бе", "на къв се прави, бе", "на тенисист №1 да откаже да пусне "Луда по теб".

 

Цяло ято журналисти започнаха да преследват Камелия, която категорично каза по "Дарик радио", че и без хонорар е щяла да му изпее на Ноле песента. DJ Marten пък отбеляза по националното радио, че не е предполагал, че хората имат толкова свободно време, за да пишат по социалните медии коментари.

 

"24 часа" проследи цялата драма и гордо докладва: "Камелия изпя на Ноле "Луда по тебе", той избухна на барабаните". Това се е случило на афтърпартито в нощен клуб в столицата. Изданието дори пусна ексклузивно видео, на което се вижда как вилнее мегазвездата между падащи салфетки.

 

Иначе "Луда по тебе" не е българска песен, а сръбска и е на Лепа Брена. Камелия ѝ прави кавър през 2000 г. Джокович обаче се влюбва в нея след сръбския филм "Южен вятър" през 2018 г., в който песента се изпълнява от Габриела Пейчев, сръбска актриса с български произход, а режисьорът избира българския кавър на Камелия. Така песента получава втори живот.

 

Но както отбеляза едни потребител във Facebook по повод тенис шоуто и коментарите в социалните мрежи: "Това е все едно да коментираме рамката вместо Мона Лиза."

 

Capital.bg

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Водещ на твшоу също коментира скандала след мача във вторник
Мениджърът на Димитров наредил да не се изпълнява желанието на Ноле
Нестеров на 1/4-финал на сингъл и 1/2-финал на двойки на турнир в Румъния
Италия срещу Аржентина на четвъртфиналите на Купа Дейвис
Шиникова отпадна от турнира в Италия
Димитров стартира срещу Табило в Берлин, днес го посрещна Федерер (видео)
Лия Каратанчева се класира за 1/4-финалите на международния турнир в Пазарджик
Томова отпадна на двойки в Южна Корея
Осака ще започне новия сезон в Оукланд, днес пристигна в Китай с Муратоглу
Донски и Генов отпаднаха на четвъртфиналите в Румъния