PALMS BET 7SPORT BWIN

Електрохолд отвори клиентски център във Варна

Електрохолд отвори клиентски център във Варна
16-06-2024 18:53 | Tennis24.bg

Групата продължава активно да разширява търговската си мрежа извън Западна България

Електрохолд България откри център за обслужване на клиенти във Варна. Така компанията продължава да разширява търговската си мрежа и затвърждава присъствието си извън територията на Западна България, където е съсредоточен основният й бизнес. 

Преди месец Електрохолд отвори собствен търговски център и в Пловдив. Присъствието на компанията и в други региони на страната повишава конкуренцията в доставките на електроенергия, като носи по-добри и гъвкави условия и по-благоприятни цени за бизнес клиентите.

„Разширяването на търговската мрежа на Електрохолд е важна част от стратегията ни да бъдем близо до клиентите във всяка точка на България. Вярвам, че това ще бъде от полза както за нашия бизнес, така и за клиентите, защото конкуренцията нараства, а от това печелят най-вече те“, каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд България.

Офисът е с модерен и функционален интериор и отговаря на най-високите стандарти за клиентско изживяване. В него клиентите могат да получат персонализирани консултации и да се възползват от пълната гама услуги и продукти, съобразени със специфичните нужди на всеки бизнес. В близките дни предстои пускането на специална оферта за тези, които изберат Електрохолд за свой доставчик на електроенергия.

Търговският център във Варна се намира на бул. Владислав Варненчик 2. Работното му време е от 08:30 ч. до 17:00 ч. всеки делничен ден. 


За Електрохолд: 
В групата Електрохолд България влиза един от най-големите доставчици на ток за крайни клиенти в България – Електрохолд Продажби, както и Електрохолд Трейд – първият лицензиран търговец на електрическа енергия на свободния пазар и координатор на стандартна балансираща група. Част от групата е и най-голямото електроразпределително дружество в България – ЕРМ Запад.Електрохолд България е 100% собственост на най-големия публичен холдинг в България - Еврохолд АД.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Виктория Томова се класира за втория кръг в Прага
Надал загуби на финала в Бостад
Нестеров с убедителна победа в квалификациите на Чалънджър в Италия
Втора Чаланджър титла за Димитър Кузманов
Лия Каратанчева загуби финала на двойки в Испания
Динко Динев спечели първа ITF титла от турнири за мъже
Беретини се класира на финала в Гщаад
Гергана Топалова е на победа от основната схема в Яш
Очаквано: Надал и Рууд се отказаха от двубоя на двойки
Рафа Надал ще спори за титлата на турнира в Бостад