PALMS BET 7SPORT BWIN

1700 служители на Електрохолд с признание от Еврохолд за неуморния труд след обилния снеговалеж

1700 служители на Електрохолд с признание от Еврохолд за неуморния труд след обилния снеговалеж
29-11-2023 13:41 | Tennis24.bg

В продължение на 72 часа, 1700 служители на електроразпределителното дружество и цялата група отстраняват всички аварии и повреди, възникнали в резултат на обилните снеговалежи и сложната метеорологична обстановка
 
Ръководството на Еврохолд и лично председателят на надзорния съвет на компанията - Асен Христов, изказват изключителна благодарност на всички 1700 служители на дъщерните ЕРМ Запад и Електрохолд, които в разстояние на 72 часа без сън и почивка, направиха всичко възможно, за да отстранят авариите и повредите, възникнали в резултат на обилния снеговалеж и тежките метеорологични условия на територията на цялата страна, с което да осигурят нормалното функциониране на домакинствата и бизнеса.

Благодарим и на клиентите на Електрохолд и абонатите на ЕРМ Запад за тяхното разбиране и доверие в изключително сложната обстановка, особено на тези в труднодостъпните и отдалечени села и планински райони!

Извън предприетите от ЕРМ Запад и Електрохолд навременни действия по отстраняване на аварии и повреди информираме, че държавният Електроенергиен системен оператор се нуждаеше от допълнително време, за да отстрани тежките повреди по мрежата високо напрежение и захрани с необходимата електроенергия трите електроразпределителни предприятия в страната.
 
Благодарим и за техните огромни усилия и всеотдайност! Призоваваме политиците в България да не спекулират в сегашната ситуация и да не смесват политиката с бизнеса.
 
Още веднъж, благодарим на всички служители на Електрохолд за тяхната всеотдайност и положените усилия, както и на клиентите за тяхното доверие!

Eврохолд България АД

Еврохолд България АД е водеща енергийна и финансова група с дейност в региона наЦентрална, Източна и Югоизточна Европа. Акциите й се търгуват на фондовите борси вСофия и Варшава. Еврохолд е собственик на Електрохолд - водещата електроенергийна групав България, притежаваща най-големия дистрибутор, доставчик и търговец на електроенергияв страната, която има над 3000 служители и обслужва почти 3 млн. потребители. Еврохолд есобственик и на Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), една от големите застрахователни групи врегиона. ЕИГ предоставя пълен спектър от застрахователни услуги и оперира в 11 държави.www.eurohold.bg; www.electrohold.bg; www.eig.bg.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Бивш съперник на корта влиза в щаба на Медведев
Шиникова приключи участието си в Претория
След провала с Бекер и Люти: Руне се върна при Муратоглу
Вавринка: Ако е здрав, Надал винаги ще бъде фаворит на Ролан Гарос
Синер поглежда към второто място в света
Честит рожден ден на Гергана Топалова
Контузията на Алкарас не е сериозна, ще защитава титлата в Индиън Уелс
Зверев и Циципас с убедителни победи в Лос Кабос
Рубльов и Хачанов продължават към четвъртфиналите, Мъри отпадна
Приключи българското участие в Тенерифе