PALMS BET 7SPORT BWIN

Мотиваторът на шампиони Моузес Налока ще работи с деца от Тенис клуб 15-40

Мотиваторът на шампиони Моузес Налока ще работи с деца от Тенис клуб 15-40
13-11-2023 19:25 | Tennis24.bg

"Тенис клуб 15-40" започва съвместна работа с известния мотивационен лектор Моузес Налока. Специалистът, който имаше ключова роля за олимпийската титла на Ивет Горанова от Токио 2020, ще провежда ежемесечни обучителни семинари с деца от тенис школата.

"Много сме радостни, че успяхме да привлечем Моузес Налока на наша страна. Той е впечатляващ човек и професионалист, който умее да вдъхновява хората и да им помага да се развиват и да вървят по пътя към собствения си успех", заяви Александър Пенев от "ТК 15-40".

"Работата с Моузес ще е дългосрочна, а стремежът ни е да даваме допълнителни знания на децата в клуба. За нас най-важното е да възпитаваме добри хора, а успоредно с това и добри състезатели. Искаме да градим общност, която вдъхновява децата и изгражда характери, приемащи предизвикателствата като възможности", добави Пенев.

Налока казва за себе си, че е отдаден на мисията да подобрява живота на хората. Като мотивационен лектор с международно признание той е разпалил пламъка на вътрешната промяна у хиляди по цял свят, отключвайки възможността да заживеят според своя най-висш потенциал.

В срещите с Налока на кортовете на "ТК 15-40" ще участват най-малките състезатели от клуба. Първото събитие ще е в сряда (15 ноември) от 20.00 часа.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Край на победната серия на Арина Сабаленка
Григор срещу Бергс във втория мач от програмата в събота
Ига Швьонтек предприе изненадваща промяна
Радулов и Шейнгезихт отпаднаха на турнира в Сарагоса
Зверев: Би било страхотно да завърша годината като номер 2 в света
Гоф сложи край на приказката на Стародубцева в Пекин
Григор Димитров започва срещу Зизу Бергс в събота
Бадоса е на полуфинал в Пекин
Димитров остава №10 в ранглистата, Алкарас вече е втори
Алкарас: След американските турнири не ми се хващаше ракета