PALMS BET 7SPORT BWIN

Можем ли да използваме Inbet бонус за тенис залози в букмейкъра?

Можем ли да използваме Inbet бонус за тенис залози в букмейкъра?
19-03-2023 18:10 | Tennis24.bg

Бонусите в онлайн букмейкърите винаги са привличали много залагащи. Когато се регистрират, играчите могат да се възползват от стартова оферта за спорт, като получат допълнителни средства за залози. Българският букмейкър Inbet има подобна оферта за нови клиенти. Всеки играч след регистрация и първи депозит може да вземе in bet бонус и да залага с него в спортната секция. За всички тенис фенове промоцията е много привлекателна, тъй като дава допълнителни средства за залагания на турнирите от най-високо ниво в този спорт, както и за състезания от по-нисък ранг.

Начален бонус спорт в Инбет е 200% до 200 лева. Хазартният оператор разделя офертата на две части, става ясно от правилата. Първата е 100% до 100 лева при депозита ви, като трябва да разиграете пет пъти получения бонус и вашия депозит. След успешно разиграване на офертата според правилата, вие се класирате и за втория бонус - безплатен залог в размер от 100% от направения депозит за активиране на офертата за нов играч. Прочитайки правилата на бонуса, разбираме, че той се разиграва в секции Спорт, На живо и eSports. Това означава, че може да разиграете промоцията на тенис срещи преди мач и на живо. Нека разгледаме и тенис секцията в сайта на Inbet.

В ляво в раздел Спорт в Инбет ще видите Тенис и жълтата топка - иконката на този спорт. След като влезете в секцията за тенис турнири, в ново меню в центъра на екрана ще видите наличните турнири. Може да залагате на надпревари от ATP, WTA, Чалънджър, ИТФ и отборни състезания като Купа Дейвис. Целогодишно има тенис срещи от различни краища на света, като в тиража на Inbet има професионалните състезания. В началото на годината погледът винаги е насочен към Откритото първенство на Австралия, след което предстоят няколко турнира от ATP 500, преди да започнат първите два Мастърс 1000 турнира за годината – Индиън Уелс и Маями. След това тенис сезонът се пренася в Европа с турнирите на клей в Барселона, Рим, Мадрид и Монте Карло, преди да започне Ролан Гарос. Сезонът в тенис е дълъг и много хора обичат да залагат на този спорт, тъй като с правилни стратегии могат да направят печалби. Допълнителният inbet бонус пък ви дава още повече пари за залози на тенис срещи, когато си направите нов акаунт в хазартния оператор.

Тенис секцията в Инбет Онлайн включва много пазари, като има за краен победител, победител в сета, брой геймове в първи сет, след което и на живо в останалите части на двубоя. Има пазари за Геймове, Играчи и Сетове преди мач. Вие може да правите залози за общо под/над брой геймове в срещата, както и спечелени геймове от играч. Inbet гарантира голямо разнообразие от тенис селекции и това е в плюс за типстърите на този спорт. Ако изберете да залагате на живо на тенис в българския бетинг оператор, също няма да сбъркате. Ама пазари за точен резултат в геймовете, първи до 2 точки във всеки гейм, атрактивни опции за хендикап за играчите, които значително повишават ставката за краен победител в двубоя.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Виктория Томова пропусна десет мачбола и отпадна в Мадрид
Предстои 20-ото издание на Амбинор къп
Прогнози за залози: Какви резултати се очакват от следващите мачове на Григор Димитров?
Стаматова се класира за втория кръг в Турция
Милев с победи на сингъл и на двойки в Анталия
Денчева победи втората поставена на турнир за жени в Анталия
Димитър Кузманов отпадна на старта в Острава
Избраха Джокович за най-добър спортист
Григор Димитров ще почива на старта в Мадрид
Адриан Андреев отпадна в първия кръг в Рим