PALMS BET 7SPORT BWIN

Списание Спринт – безплатно за Световното

Списание Спринт – безплатно за Световното
29-11-2022 14:27 | Tennis24.bg

Списание „Спринт” излезе в безплатно дигитално издание от 100 страници за Световното първенство по футбол Катар 2022.Брой 30 е само на ПДФ и можете да разгледате и изтеглите тук.

 „Спринт” всъщност е в обичайния си вид – голям формат, луксозен дизайн. Но вече е и тип мултимедия.Списанието гъмжи от видео – общо 100 клипа на футболисти, отбори и по другите теми.

Отделно е приложена схема на турнира, която можете да свалите и да попълване на компютъра или телефона по време на шампионата.

Представени са 32-та отбора, техните треньори и звезди с текстове и статистика. Личи и историята на мондиалите, българските участия¸ вечните класации и рекордите, стадионите в Катар плюс любопитни факти. Естествено - и телевизионна програма.

Изпъкват прогнозите на футболистите и треньорите от ЦСКА и „Левски”, които влязоха в битка кой ще познае световния шампион.

Коя е най-бедната страна на мондиала? Този и много други отговори – в безплатния брой 30 на списание „Спринт” за Световното.

Продуктът е напълно свободен за разглеждане, четене и главното – за изтегляне/сваляне. Списанието е подходящо за компютър, лаптоп, таблет, телефон. Естествено, принтирането също е вариант – например на схемата на турнира или на тв програмата.

За лесно четене ви трябват основно няколко иконки в зависимост от софтуера на вашето устройство. Главните са ясни: плюс-минус, на една страница (за четене), на две/фолио (основно за разглеждане).Подсещане – с клик върху страниците в съдържанието на стр 3 отивате на съответната тема.

Дизайнът е съобразен. При висок процент на визията екранът ви ще бъде изпълнен или от снимката на съответната страница¸ или компактно от текста.

Ростислав Русев

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Томова отстъпи пред Вондрушова в първия кръг в Линц
Три български победи във втория ден на турнира в Благоевград
Голямо признание за Никола Ибришимов
Шиникова се класира за втория кръг на турнир във Великобритания
Министър Лечева се срещна с президента на ITF Дейвид Хагърти
Томова победи Павлюченкова и заслужи място в основната схема в Линц
7 българки участват в UTR Pro Tennis Tour в Благоевград
Кузманов: Тези мачове се печелят със сърце, душа и себераздаване
Министър Лечева ще проведе среща с президента на ITF
Григор Димитров запази позицията си, Томова напусна Топ 100