PALMS BET 7SPORT BWIN

Крейг Тайли: Няма да подам оставка заради Джокович

Крейг Тайли: Няма да подам оставка заради Джокович
20-01-2022 17:10 | Tennis24.bg

Организаторите на Australian Open увериха, че протоколите за справяне с COVID пандемията се прилагат успешно, въпреки критиките на някои от водещите тенисисти за липсата на достатъчно тестване по време на първия за годината турнир от Големия шлем.

Французинът Юго Умбер даде положителен тест, а третият в света Александър Зверев изрази съмнение, че и други играчи са заразени, но те не влизат в статистиката, тъй като не са тествани.

Турнирният директор Крейг Тайли внесе разяснение, че всички играчи дават задължително тест при пристигането си в страната и след това отново между петия и седмия ден на престоя си, а през останалото време си правят самостоятелно антигенни тестове.

"Всеки състезател ежедневно дава антигенен тест, който може да вземе от хотела. Засега тази система работи успешно", каза Тайли пред Канал 9.

Тайли няма намерение да подава оставка заради скандала със световния номер 1 Новак Джокович, който първоначално получи медицинско изключение да участва, но по-късно властите му отнеха визата и го депортираха заради липсата на ваксина срещу COVID.

"Няма да подам оставка. Вече изяснихме въпросите около Джокович и сега съм фокусиран върху провеждането на един страхотен турнир", каза Тайли.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Григор Димитров срещу Алкарас в ранните часове на петък
Медведев срещу Синер на полуфиналите в Маями
Късметче на деня за 28 март 2024 година
Шиникова с победи на сингъл и на двойки в Тунис
Електрохолд открива Стажантска програма 2024
Късметче на деня за 27 март 2024 година
Григор Димитров с нова победа над Хуберт Хуркач и първи четвъртфинал на
Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач, гледайте двубоя онлайн тук
Григор Димитров: Хубаво е, че мачът беше толкова кратък
Мъри ще отсъства дълго, не е ясно дали ще се върне изобщо