PALMS BET 7SPORT BWIN

Федерер: Ставам все по-близък с Надал

 Федерер: Ставам все по-близък с Надал
23-12-2020 14:47 | Tennis24.bg

Бившият №1 в света Роджър Федерер призна, че по време на локдауна все по-често е използвал времето да си говори с големия си испански съперник на корта Рафаел Надал и двамата стават все по-близки.

"Много си говорих с Рафа Надал. От една страна и двамата сме в Управителното тяло на Съвета на играчите и сме длъжни да поддържаме връзка. Наше задължение е да коментираме какво е нужно да се прави за благото на нашия спорт, как да го развиваме напред. Обаждах му се да го питам как се справя по време на жестокия локдаун в Испания. Той пък ми звънна в друг момент, за да ме разпита как ми върви възстановяването след операцията на коляното", разказва Федерер в интервю за schweizer-illustrierte.ch.

"Чувствам, че с Рафаел ставаме все по-близки. Отначало се радвах, че мога да остана дълго време в Швейцария, както ни принуди пандемията от коронавирус. И мога да се видя с хора от града и района. Но после осъзнах, че ми липсват момчетата, с които сме на турнирите в Лондон, Париж, Ню Йорк. Ние реално си живеем в АТР тура и в един момент започна да ни липсва. Вероятно и при другите е така", казва още 39-годишният Федерер.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Късметче на деня за 28 март 2024 година
Електрохолд открива Стажантска програма 2024
Късметче на деня за 27 март 2024 година
Григор Димитров с нова победа над Хуберт Хуркач и първи четвъртфинал на
Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач, гледайте двубоя онлайн тук
Григор Димитров: Хубаво е, че мачът беше толкова кратък
Мъри ще отсъства дълго, не е ясно дали ще се върне изобщо
Алкарас не остави шанс на Монфис в зрелище в Маями
Григор Димитров срещу Хуркач късно вечерта (програма)
Късметче на деня за 26 март 2024 година