PALMS BET 7SPORT BWIN

Поли Генова допълни звездния отбор посланици на Sofia Open

Поли Генова допълни звездния отбор посланици на Sofia Open
03-11-2020 15:16 | Tennis24.bg

Една от най-обичаните български изпълнителки Поли Генова е последното попълнение на звездния отбор посланици на Sofia Open 2020. Вечно усмихнатата и талантлива певица се присъедини към първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова, „златното момиче“ Християна Тодорова, певицата Маги Джанаварова, актьорите Юлиан Вергов, Калин Сърменов и Деси Тенекеджиева.

Поли записа специално видео и го сподели с хилядите си последователи в социалните мрежи.  През миналата година тя бе в „Арена Армеец“ дори на рождения си ден на четвъртото издание на турнира от категория ATП 250 и сега очаква с нетърпение новите битки за титлата.

„През 2019 година ми бе интересно близо до корта, усетих емоцията на публиката и стремежа на участниците да спечелят трофея. Заради всичко това с удоволствие станах посланик на Sofia Open 2020. Тази година участниците наистина са много световни имена, а това че българската публика може да ги гледа на живо е привилегия в тази тежка година“, споделя Поли Генова.

2020 година е необичайна и странна, но изключително успешна за най-новия посланик – подобно на Цвети Пиронкова, Поли се завърна ударно, след майчинство, но на сцената. Издаде новия си албум „Твоя“ с пилотен сингъл абсолютния хит How We End Up, който не само стана най-слушаната българска песен в родния ефир, но направи пробив в най-известния музикален телевизионен канал в света MTV. А преди дни бе обявена номинацията й за „Жена на годината“ 2020 на сп. Grazia в категория „Музика“.

Поли Генова очаква старта на Sofia Open 2020 в събота с нетърпение, ще бъде в „Арена Армеец“ по време на турнира, а също така ще бъде и част от звездното жури на конкурса „Мистър Sofia Open 2020“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Григор Димитров прегази Алкарас в два сета
Григор Димитров срещу Алкарас в ранните часове на петък
Медведев срещу Синер на полуфиналите в Маями
Късметче на деня за 28 март 2024 година
Шиникова с победи на сингъл и на двойки в Тунис
Електрохолд открива Стажантска програма 2024
Късметче на деня за 27 март 2024 година
Григор Димитров с нова победа над Хуберт Хуркач и първи четвъртфинал на
Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач, гледайте двубоя онлайн тук
Григор Димитров: Хубаво е, че мачът беше толкова кратък