PALMS BET 7SPORT BWIN

Серина Уилямс: Взех си 50 маски, не излизам от нас без тях

Серина Уилямс: Взех си 50 маски, не излизам от нас без тях
09-08-2020 13:11 | Tennis24.bg

Бившата водачка в световната ранглиста Серина Уилямс е готова да се върне на корта и да участва както на US Open, така и на „Ролан Гарос“ две седмици по-късно. Въпреки многото откази на елитни състезатели да играят в Ню Йорк, 38-годишната американка бе сред първите, които потвърдиха участие.

„Виждам себе си на тези турнири, но не мога са планирам далеч в бъдещето. Видяхме колкото много турнира бяха отменени, затова трябва да мислим ден за ден“, коментира Уилямс на виртуална пресконференция преди старта на турнира в Лексингтън, Кентъки, където американката е водачка в схемата.

Уилямс сподели, че последните 6 месеца е била в дома си във Флорида и стриктно е спазвала съветите на здравните власти за социална изолация.

„Изолирах се в дома си в началото на март. Белите ми дробове не са с пълен капацитет и не бях сигурна какво ще ми се случи. Имам 50 маски, които взимам с мен на път. Вече постоянно ще нося маска навън. Готино е да играеш тенис, но тук става въпрос за човешкото здраве и съм малко по-невротична“, добави Уилямс.

Американката допълни, че има желание да участва на Олимпийските игри в Токио догодина, ако те изобщо се проведат. „В момента никой не може да гарантира нищо“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Пускат нова бира на българския пазар
Късметче на деня за 29 март 2024 година
Григор Димитров прегази Алкарас в два сета
Григор Димитров срещу Алкарас в ранните часове на петък
Медведев срещу Синер на полуфиналите в Маями
Късметче на деня за 28 март 2024 година
Шиникова с победи на сингъл и на двойки в Тунис
Електрохолд открива Стажантска програма 2024
Късметче на деня за 27 март 2024 година
Григор Димитров с нова победа над Хуберт Хуркач и първи четвъртфинал на