Dream Park предлага дневни детски занимания с квалифицирани педагози за цялото лято

Dream Park предлага дневни детски занимания с квалифицирани педагози за цялото лято
06-06-2020 10:47 | Tennis24.bg

Dream Park e най-новият проект за дневни детски занимания през лятото в комплекс Спортна София в Борисовата градина.

Детска ваканция Dream Park е предназначена за деца от 6 до 11 годишна възраст. Обособени са групи от 20 деца с по двама инстуктори. Заниманията ще се провеждат от понеделник до петък от 8:30 до 17:30, а при интерес ще бъдат обособени и съботно-неделни групи. Приключенията започват на 15 юни и приключват през септември.

Организаторите осигуряват спазването на всички мерки срещу разпространението на COVID-19 и заниманията ще се водят спрямо всички разпоредби на национално ниво. През целия ден е осигурено присъствие на медицинско лице.

В Dream Park децата ще се обучават по предварително утрвърдена програма, която включва спортни игри и състезания, двигателни, познавателни и социални умения. Подсигурени са съвременни спортни пособия, уреди и средства за педагогическата работа в заниманията.

В ежедневните занимания са включени следните видове спорт: баскетбол, волейбол, футбол, гимнастика, тенис на маса, лека атлетика, плуване, езда, народни хора, танци и подвижни игри, както и изучаване техниката на конкретните видове спорт. Децата се запознават и с творчески и приложни занимания – рисуване, работа с глина и дърво, куклен театър, обичаи.

В образователната програма са включени теми като основните принципи на Fair play (честната игра) и нравственото поведение в спорта, наред със здравни беседи и обучение по първа помощ.

Програмата ще се изпълнява под надзора на квалифицирани педагози, както и специалисти от Националната Спортна Академия “Васил Левски“ София.

Целта на лятната ваканция Dream Park е децата да се приобщят към спорта, да се развие ценностната им система, да се отдалечат от опасностите на уличния живот като същевременно развиват всички волеви и личностни качества.

За повече информация и записвания:
Тел: +359 88 99 74 000, имейл: info@dreampark.bg

Можете да откриете информация и на сайта и Фейсбук страницата на Dream Park.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Нова победа за Алекс Лазаров
Официално: Турнирът в Базел няма да се състои
Промени в регионалните първенства до 12 г.
Любичич: Няма да тренирам никой след Федерер
Президентът на АТП: Следващите две седмици ще са решаващи
Григор Димитров: Тестът ми за Ковид-19 е отрицателен
Какви са предимствата на футболните прогнози в интернет?
Турнирите в САЩ остават под въпрос
Треньорът на Григор Димитров: Добре сме, благодаря
Лазаров с нова победа в Белград