PALMS BET 7SPORT BWIN

Беретини за живота в изолация и как вбесява гаджето си

Беретини за живота в изолация и как вбесява гаджето си
02-06-2020 17:19 | Tennis24.bg

Матео Беретини все още е в Бопка Ратон (Южна Флорида), където изкара карантинния период с приятелката си Айла Томлянович.
Полуфиналистът от US Open 2019 даде интервю за италианския всекидневник „Гадзета дело спорт“, в което разкри подробности около проблемите с контузии, периодът на изолация и бъдещите си планове.

„Италия пострада много от кризата с коронавируса. Бях в постоянен контакт с родителите ми и знам колко тежка беше ситуацията. Не можем да се предадем. Трябва да останем обединени и да продължим напред. Това е от основно значение при рестарта“, сподели Беретини.

Световният №8 все още не е решил кога ще се върне в Италия.
„Не съм планирал конкретна дата, на която да се прибера в Италия. Имам няколко възможности, но все още ще изчакам преди да взема окончателно решение“.

Беретини разкри, че проблемите с глезена, с които се сблъска в началото на годината, вече са в миналото. Италианецът, който през април навърши 24 години, все още не е решил дали ще участва на демо турнир в родината му в края на месеца.

„Приоритетът ми сега е да остана здрав и да продължа да тренирам. По време на престоя ми във Флорида тренирах с Франсис Тиафо. Помагаше ми Паоло Волпичели, който е близък приятел на моя треньор Винченцо Сантопадре“.

Компания на Беретини в последните три месеца му прави неговата приятелка Айла Томлянович.
„Беше приятно да бъдем заедно толкова дълго време. Не бяхме свикнали с подобна ситуация, защото до момента се срещахме рядко. Не беше лесно, но определено беше позитивно. Тренирахме заедно. Имаме различни характери. Аз съм по-спокоен, докато тя приема всичко много сериозно. Когато се шегувам прекалено много тя полудява. Натрупахме ценен опит“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Честит рожден ден на Стефан Цветков
Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив
Радулов отпадна на четвъртфиналите в Телде
Циципас отрази два мачбола по пътя към полуфиналите
Руне оцеля в спартанските условия в Мюнхен, Зверев е аут
Донски остана на крачка от нов финал на двойки
Български съдия по тенис получи доживотно наказание заради корупция
Късметче на деня за 19 април 2024 година
Алкарас: Джокович никога не е бил неуязвим
Денчева и Евтимова отпаднаха във втория кръг в Анталия