PALMS BET 7SPORT BWIN

Свитолина: Монфис ме поставя под напрежение в кухнята

Свитолина: Монфис ме поставя под напрежение в кухнята
09-05-2020 13:44 | Tennis24.bg

Гаел Монфис е изключително претенциозен, когато готвя, и ме поставя под напрежение в кухнята. Това разкри гаджето на французина Елина Свитолина.

Звездната тенис двойка е под карантина в Швейцария, където от понеделник ще имат възможност да стъпят на тренировъчен корт за първи път от близо два месеца насам.

„От понеделник ще можем да тренираме тук. Всичко зависи от Гаел, защото той по цял ден е ангажиран с активности в социалните мрежи. Ще трябва да го убедя да тренираме“, сподели Свитолина.

„Турнирът в Рим много ще ми липсва. Обичам този град – от храната до това да играя на централния корт. Това е един от любимите ми турнири, може би защото го спечелих два пъти. Феновете също добавят атмосфера. Дори да играем късно вечерта, винаги има публика на трибуните. Друг мой любим турнир е този в Торонто, където винаги играя пред много мои сънародници“.

Украинката сподели и мнението си за тенис без публика. „Да играем пред празни трибуни ще бъде странно. Все едно сме на тренировка. Ще ни отнеме известно време да свикнем и да намерим правилната мотивация“.

„Сега имам време да обърна внимание на готвенето. Родителите ми изпращат доста рецепти на украинския ястия, опитвам се да ги сготвя, но ми отнема време. Дали Гаел (Монфис) готви? Не, но пък е много взискателен. Ако нещо не е толкова вкусно, колкото се очаква, веднага се изхвърля. Непрекъснато ме поставя под напрежение, когато съм в кухнята и готвя“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Късметче на деня за 22 април 2024 година
Рууд е новият шампион в Барселона, Циципас отново не успя
Мартон Фучович с първа титла от шест години
Щруф заслужи първа титла в кариерата си
Алкарас до последно под въпрос за Мадрид
Гарбине Мугуруса сложи край на кариерата си
Късметче на деня за 21 април 2024 година
Терзийска се класира за финал на двойки в Сърбия
За втора поредна седмица: Рууд срещу Циципас на финал
Фучович срещу Навоне на финала в Букурещ