PALMS BET 7SPORT BWIN

Курникова и Енрике показаха третото си дете (видео)

Курникова и Енрике показаха третото си дете (видео)
07-04-2020 16:33 | Tennis24.bg

По време на пандемията от коронавирус трябва да стоим повече време вкъщи и да намираме различни начини за забавление. Най-трудно е за най-малките, които искат все повече да са навън и да се радват на слънчевите дни. Все пак социалната изолация дава резултат и случаите на COVID-19 в света бавно намаляват.

И докато някои от нас се чудим какво да правим у дома, то Енрике Иглесиас си прекарва чудесно вкъщи. Той публикува видео в социалната мрежа Инстаграм, на което показа за първи път порасналата си дъщеричка Маша, която се появи на бял свят само преди 2 месеца. Двамата се забавляват на песента „We Are Young“, а в центъра на вниманието е малкото момиченце, пише tialoto.bg.

Слухове за третата бременност на бившата тенисистка се появиха след като испанското списание „Hola!“ публикува снимки на двойката по време на почивка по-рано през годината. Тогава се забеляза, че Курникова е в напреднала бременност, а не след дълго и Маша се роди и щастливото събитие беше потвърдено от брата на Енрике – Хулио Иглесиас-младши.

Новината за раждането на Маша беше съобщена на 11 февруари, въпреки че бебето се появи на 30 януари. Енрике Иглесиас и приятелката му Анна Курникова не обичат да говорят много за личния си живот и до последно криеха пола и името на бебето.

През 2017 година изпълнителят и Ана станаха родители на близнаците Николас и Луси. И тогава двойката дълго криеше подробности около бебетата. Сега обаче децата присъстват все по-често в профилите на своите родители, с което успяват да усмихнат феновете.


View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Apr 5, 2020 at 1:57pm PDT

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини