PALMS BET 7SPORT BWIN

Барбара Шет: Засега Федерер е най-великият, но...

Барбара Шет: Засега Федерер е най-великият, но...
05-04-2020 12:02 | Николай Драганов

Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович доминират мъжкия тенис в последните 15 години, разбивайки всички рекорди и извличайки най-доброто един от друг във великото им преследване за титлата "най-добър на всички времена".


Тримата големи са спечелили съответно 20, 19 и 17 титли от Големия шлем, като никой друг играч не познава вкуса на успеха в 13 поредни издания на четирите големи турнира от началото на 2017-та година насам.


Бившата тенисистка и експерт в "Евроспорт" Барбара Шет коментира наскоро надпреварата между Роджър, Рафа и Ноле, като сподели своето мнение относно мястото им в историята.


"Трудно е да се каже, защото те все още играят. Роджър е спечелил най-много титли от Големия шлем към момента и заради това избираме него, но Рафа и Новак могат да го изпреварят. Ще видим как Федерер ще се възстанови от операцията, която претърпя. Ще му става все по-трудно да спечели още титли от Шлема и не съм сигурна, че отново ще бъде толкова близо, колкото през миналата година на Уимбълдън, още повече заради отмяната на турнира този сезон. Той няма да става по-млад. Засега, Роджър е най-великият на всички времена, но аз мисля, че Новак Джокович вероятно ще го задмине", коментира Шет.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Виктория Томова пропусна десет мачбола и отпадна в Мадрид
Предстои 20-ото издание на Амбинор къп
Прогнози за залози: Какви резултати се очакват от следващите мачове на Григор Димитров?
Стаматова се класира за втория кръг в Турция
Милев с победи на сингъл и на двойки в Анталия
Денчева победи втората поставена на турнир за жени в Анталия
Димитър Кузманов отпадна на старта в Острава
Избраха Джокович за най-добър спортист
Григор Димитров ще почива на старта в Мадрид
Адриан Андреев отпадна в първия кръг в Рим