PALMS BET 7SPORT BWIN

Великолепната седморка мъже на Мария Шарапова

Великолепната седморка мъже на Мария Шарапова
15-03-2020 13:38 | Tennis24.bg

Преди десетина дни Мария Шарапова обяви, че приключва с тениса като състезателка.

Една от най-ярките представителки на този спорт оставя след себе си не само ярката диря на петкратна победителка в турнири от “Големият шлем”, както и носителка на кариерен такъв (спечелени поне веднъж всички измежду откритите първенства на Австралия, Франция, Англия и САЩ), но и като бизнес лейди и най-вече - желана булка или поне приятелка. Ето кои са доказаните гаджета на Маша през годините.

1. Хуан Карлос Фереро
(тенисист)

През 2004 г. Шарапова вече е звезда, печели “Уимбълдън” и нахлува в женския тенис елит. Именно тогава тя се влюбва в Хуан Карлос Фереро.

Маша е на 16, испанецът - на 23. Това си е класическо тийнейджърско влюбване - рускинята гледа да ходи на всички купони, където може да открие Карлос, гледа да му се появява пред очите, следи го и въздиша всеки път, когато го види.

“Аз бях прекалено малка за него, но на сърцето няма как да се заповяда. Аз го преследвах, правех си някакви планове. Гледах иззад пердето на стаята си къде отива. Но имах един огромен проблем - той си имаше гадже. Всеки път, когато ги виждах заедно, разбирах, че нямам никакъв шанс, че аз съм просто едно влюбено хлапе”, обяснява по-късно Мария.

2. Анди Родик
(тенисист)

Година след първия си “Голям шлем” Шарапова и пъшкането ѝ на корта са световна сензация. Именно тогава при връчването на годишните награди на телевизия ESPN тя се появява в компанията на Анди Родик. По онова време той се бие здраво с Роджър Федерер кой да е №1.

Отношенията им обаче са доста конспиративни, защото американецът се притеснява, че Маша е в “прокурорска” за САЩ възраст и могат да го подведат под съдебна отговорност. Тя е на 18, а когато става на 19, чувствата ѝ забележимо охладняват и двамата се разделят без драми.

3. Адам Ливайн
(поп певец)

За първи път двамата са видени заедно през 2005 г., вече след края на връзката на Шарапова с Родик. Интимните им отношения спокойно може да бъдат отнесени към грешките на младостта. Излизат около половин година, а през 2007 г. Ливайн дава интервю в московско списание, където обяснява, че в леглото Шарапова е като “умряла жаба”. От самото издание твърдят, че от първата до последната дума всичко е измислица. Певецът има славата на плейбой, а през 2012 г. звъни на тенисистката, за да ѝ се извини.

4. Чарли Еберсол
(милиардерски син)

Няма как толкова известна спортистка и просто хубава жена като Маша Шарапова да мине без връзка с богаташ. В случая това е Чарли Еберсол, син на милиардера Дик Еберсол, който пък е един от основните акционери в телевизия NBC.

Младежът е много харесван от бащата на тенисистката Юрий, който го иска за зет и изобщо смята, че тя трябва да се задоми с някой богаташ като него. Двойката непрекъснато е засичана на благотворителни събития и спортни състезания, но в крайна сметка нищо не се получава. Носят се слухове, че именно Чарли запознава Шарапова със следващото ѝ гадже Саша Вуячич. През 2015 г. Еберсол излиза за кратко с Бритни Спиърс.

5. Саша Вуячич
(баскетболист)

Това е първата наистина сериозна интимна и житейска връзка на Шарапова. Избраникът ѝ е словенски баскетболист от “Лос Анджелис Лейкърс”. През 2009 г. Маша и Саша започват да излизат редовно, а през 2011 г. той ѝ прави предложение, а тя пуска снимка с пръстена и започва навсякъде да обяснява как си представя семейния им живот. Изненадващо на 31 август следващата година тя обявява, че двамата са разделени още от началото на годината. Твърди се, че Вуячич бил потиснат, че годеницата му е по-известна от него. Според други източници рускинята била недоволна, че словенецът не бил достатъчно амбициозен и се преместил от НБА в турското първенство.

6. Григор Димитров
(тенисист)

Маша не остава дълго самотна - още в края на 2012 г. най-горещата клюка в света на тениса е връзката ѝ с изгряващата звезда Григор Димитров.

По онова време той вече има славата на плейбой, като сред завоеванията му броят дори самата Серена Уилямс. За първи път за Димипова (Димитров+Шарапова) се заговори след снимки за реклама на Nike в Милано, където двамата се оказаха в кадър. След това бяха снимани на романтична разходка в Мадрид по време на турнира от серията “Мастърс” в Мадрид, където българинът взе единствената си победа над Новак Джокович.

Без самият той да го иска, Григор задълбочи враждата между Маша и Серена Уилямс. На една пресконференция американката се изпусна, че няма проблем рускинята да се среща с човек с “толкова черно сърце”. В отговор Шарапова обясни, че поне не разваля семейства, намеквайки за връзката на съперничката си с треньора си Патрик Муратоглу, който се разведе - може би заради нея.

Връзката на Шарапова с Григор приключи през 2015 г. вероятно поради пълното изчерпване на перспективите. Не след дълго той се хвана с певицата Никол Шерцингер.

7. Александър Гилкс
(бизнесмен)

След раздялата с Григор Шарапова още по-старателно започна да крие личния си живот. Точно по това време гръмна мелдониевият скандал и тя бе наказана, най-вероятно несправедливо, за употреба на неразрешени вещества. Чак в началото на 2018 г. стана ясно, че в живота на Маша има нов мъж. Това се оказа 38-годишният милионер Александър Гилкс - един от най-вървежните британски ергени, приятел на принцовете Уилям и Хари, който отгоре на всичко говори и руски.

Самата Маша не афишира връзката, но папараците непрекъснато пускат снимки на двойката от екзотични плажове. В началото на 2020 г. рускинята все пак постна снимка на ръката си с пръстен, приличащ на годежен. Като се има предвид, че след това обяви края на кариерата си, много е вероятно да се замисля за семейство и деца.

Източник: "24 часа"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Григор Димитров срещу Алкарас в ранните часове на петък
Медведев срещу Синер на полуфиналите в Маями
Късметче на деня за 28 март 2024 година
Шиникова с победи на сингъл и на двойки в Тунис
Електрохолд открива Стажантска програма 2024
Късметче на деня за 27 март 2024 година
Григор Димитров с нова победа над Хуберт Хуркач и първи четвъртфинал на
Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач, гледайте двубоя онлайн тук
Григор Димитров: Хубаво е, че мачът беше толкова кратък
Мъри ще отсъства дълго, не е ясно дали ще се върне изобщо