PALMS BET 7SPORT BWIN

Симон Антъни Иванов загуби от брата на Беретини

Симон Антъни Иванов загуби от брата на Беретини
19-02-2020 15:50 | Tennis24.bg

Симон Антъни Иванов отпадна в първия кръг на турнира M15 Шарм Ел Шейх от ITF. Българинът отстъпи с 5:7, 4:6 на Джакопо Беретини (Италия), който е по-малък брат на Матео Беретини.

Симон Антъни поведе с 5:1 в първия сет, като проби подаването на 21-годишния италианец за 2:0 и за 4:1. Италианецът, който е в топ 500 в света, обаче спечели седем поредни гейма, като обърна първата част до 7:5 в своя полза и взе първия гейм във втория сет.

В него двамата си размениха пробиви в началото му като Джакопо Беретини дръпна с 3:1, но веднага след това Иванов върнa и си взе подаването, за да изравни за 3:3. При 5:4 за Беретини мачът беше прекратен за втори път заради дъжд. След подновяването на играта българинът допусна нов пробив. при 40:40 той направи шестата си двойна грешка в мача, а след това отстъпи и с крайното 4:6. 5 от общо 13 открили се възможности реализира Беретини, докато българинът успя в три от пет.

Първият сервис също беше в полза на италианеца- 66 процента срещу 57, както и вкара 5 аса срещу само един на Симон Антъни Иванов. Миналата седмица Симон Антъни Иванов отпадна в друг турнир в Шарм Ел Шейх пак в първия кръг.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Очаквано: Без Джокович на турнира в Мадрид
Честит рожден ден на Стефан Цветков
Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив
Радулов отпадна на четвъртфиналите в Телде
Циципас отрази два мачбола по пътя към полуфиналите
Руне оцеля в спартанските условия в Мюнхен, Зверев е аут
Донски остана на крачка от нов финал на двойки
Български съдия по тенис получи доживотно наказание заради корупция
Късметче на деня за 19 април 2024 година
Алкарас: Джокович никога не е бил неуязвим