PALMS BET 7SPORT BWIN

Тодор Алексиев и Атанас Петров в Студио СПРИНТ: Най-трудното предстои

Тодор Алексиев и Атанас Петров в Студио СПРИНТ: Най-трудното предстои
21-01-2020 17:15 | Tennis24.bg

Старши треньорът на Хебър Атанас Петров и капитанът на тима Тодор Алексиев бяха гости в Студио СПРИНТ. Само преди два дни тимът от Пазарджик спечели Купата на България по волейбол при мъжете след категорична победа над Нефтохимик с 3:0.

"Сега сме малко по-спокойни, остана да изпълним голямата цел", каза треньорът Атанас Петров. "Най-трудното предстои", категорични бяха двамата с капитана Тодор Алексиев. Основната цел пред отбора е спечелване на шампионската титла на България.

"Плейофите са различни от турнира за Купата", добави Алексиев. Първенството се подновява в края тази седмица като Хебър е домакин на Черно море. Преди този двубой в зала "Васил Левски" в Пазарджик ще бъде показана Купата на България и всички фенове ще могат да се снимат с нея. От клуба благодариха за подкрепата на своите привърженици, които ги следват навсякъде.

На въпрос как успява да обедини в един колектив големи индивидуалности и характери, Атанас Петров каза: "Оказа се много по-лесно, отколкото си мислех. В началото имах опасения, че на колектива ще му трябва повече време. В края на първия полусезон започнахме да играем доста по-колективно и по-спокойно."

Във втората част на предаването главният редактор на списание СПРИНТ Николай Кръстев представи темите в новия брой на изданието и новия проект БЪДЕЩЕ. От тази година към всеки борй на списанието ще има отделна книжка, посветена само на детско-юношеския спорт и подрастващите спортисти на България.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Виктория Томова пропусна десет мачбола и отпадна в Мадрид
Предстои 20-ото издание на Амбинор къп
Прогнози за залози: Какви резултати се очакват от следващите мачове на Григор Димитров?
Стаматова се класира за втория кръг в Турция
Милев с победи на сингъл и на двойки в Анталия
Денчева победи втората поставена на турнир за жени в Анталия
Димитър Кузманов отпадна на старта в Острава
Избраха Джокович за най-добър спортист
Григор Димитров ще почива на старта в Мадрид
Адриан Андреев отпадна в първия кръг в Рим