PALMS BET 7SPORT BWIN

Серина отби въпрос за Меган Маркъл и принц Хари

Серина отби въпрос за Меган Маркъл и принц Хари
21-01-2020 14:39 | Николай Драганов

Серина Уилямс е шампион по много показатели, а един от тях е способността и да отвръща на въпроси, които не и харесват. Един от тях тя получи след победата си над Анастасия Потапова в първи кръг на Australian Open.


Един от журналистите в Мелбърн попита Серина дали скоро е разговаряла със своята приятелка Меган Маркъл, коятоо в момента, заедно със своя съпруг принц Хари, е в центъра на безпрезцедентен скандал, тъй като двамата решиха да се откажат от кралските си задължения и привилегии във Великобритания.


"Твоята добра приятелка, Меган Маркъл, която присъства на мачовете ти в последните два турнира от Шлема, и Хари, предприеха стъпка, която според мнозина е невероятна и историческа. Какви са твоите мисли по темата? Разговаря ли с нея", попита журналистът.


"Да... няма да коментирам по абсолютно никакъв начин нищо свързано с това. Но добър опит. Опита. Справи се добре", отвърна Серина.


Херцогинята на Съсекс и Серина Уилямс са приятели от години, много преди кралската сватба на 38-годишната Маркъл и принц Хари, на която звездата на американския тенис присъства заедно със съпруга си Алексис Оханян.


След преместването си в САЩ, Маркъл продължи да подкрепя Серина, когато може. Тя присъства на Уимбълдън през миналата година, а след това летя и до Ню Йорк за US Open.


"Меган не би могла да ми бъде по-добра приятелка. В добрите и лошите момети, винаги е била до мен и това е всичко, което искам да бъда за нея", коментира през миналата година Серина по адрес на Меган покрай Уимбълдън. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Виктория Томова пропусна десет мачбола и отпадна в Мадрид
Предстои 20-ото издание на Амбинор къп
Прогнози за залози: Какви резултати се очакват от следващите мачове на Григор Димитров?
Стаматова се класира за втория кръг в Турция
Милев с победи на сингъл и на двойки в Анталия
Денчева победи втората поставена на турнир за жени в Анталия
Димитър Кузманов отпадна на старта в Острава
Избраха Джокович за най-добър спортист
Григор Димитров ще почива на старта в Мадрид
Адриан Андреев отпадна в първия кръг в Рим