PALMS BET 7SPORT BWIN

Григор за шантавия анцуг: Харесва ми, обичам да съм различен

Григор за шантавия анцуг: Харесва ми, обичам да съм различен
20-01-2020 12:53 | Николай Драганов

Григор Димитров започна участието си на Australian Open с четирисетова победа над аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро, но по света един друг момент от първата му поява на корта предизвика повече коментари от играта му.


Българинът излезе на корта в екстравагантно облекло, което предизвика реакции и коментари относно модния му вкус. След двубоя той коментира, че не вижда проблем в черно-лилавия ангуг с жълти петна на Nike, с който се появи.


"Нямам проблем да облека общо взето каквото и да е. Мисля, че беше яко. Всъщност много ми харесва. Обичам цветовете... обичам да експериментирам, а и когато съм на корта, не мисля особено за облеклото. Но е добре да се чувствам удобно. Щастливец съм, че Nike се грижи за външния ми вид", коментира Димитров.


Българинът призна, че е получил подкрепа за анцуга от своя треньор Андре Агаси, който като действащ тенисист беше известен с цветните си екипи. "На Андре много му хареса. Беше впечатлен. Каза си: еха, знам откъде дойде това", пошегува се Григор.


"Обичам да съм различен, когато се отнася за такива неща, а и за други. Мисля, че екипът е забавен. Не искам да съм стандартен", добави той. Запитан какво е готов да облече занапред, българинът отвърна: "Кой знае, кой знае? Аз не знам. С Nike се забавляваме с тези неща". 


По-важната задача за Димитров предстои в сряда, когато ще излезе за втория си мач в Мелбърн. Негов съперник ще бъде победителят от мача между Леонардо Майер (Аржентина) и Томи Пол (САЩ). 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Алкарас: Джокович никога не е бил неуязвим
Денчева и Евтимова отпаднаха във втория кръг в Анталия
Програма за осминафиналите на турнира в Барселона
Гергана Топалова отпадна в първия кръг в Словения
Късметче на деня за 18 април 2024 година
Шиникова приключи на единично и двойки в Хамамет
Зверев започна похода към хеттрик в Мюнхен
ИИлиян Радулов започна с победа в Испания, Янаки Милев отпадна в Турция
Надал отпадна във втория кръг в Барселона
Томова отпадна в първия кръг на турнир в Руан