PALMS BET 7SPORT BWIN

Силна жена: Скиавоне спечели битката с рака

Силна жена: Скиавоне спечели битката с рака
14-12-2019 10:39 | Станко Димов

Франческа Скиавоне спечели „най-тежката“ битка в живота си до момента – тази с рака. Бившата шампионка от „Ролан Гарос“ публикува емоционално видео в социалните мрежи, в което сподели подробности за коварното заболяване, с което е била диагностицирана през лятото.

„Ще ви кажа какво се случи през последните седем месеца от моя живот: диагностицираха ме със злокачествен тумор. Това беше най-трудната битка, с която съм се сблъсквала през живота си“, сподели 39-годишната италианка, носителка на 8 WTA титли в кариерата си.

„Но най-хубавото е, че успях да спечеля тази битка. И когато ми казаха новината преди няколко дни, избухнах в щастие и все още съм щастлива. Готова съм със сърце и душа да започна нови проекти, за които съм мислела, но никога не съм осъществявала. Ще се видим скоро. Наистина съм много щастлива от човека, който съм днес“.

През 2010-а година италианката шокира всички, триумфирайки на „Ролан Гарос“. Тя спечели хиляди привърженици с изключително техничния и разнообразен стил на игра, както и едноръкия бекхенд, който не е присъщ за женския тенис в последните години.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Пускат нова бира на българския пазар
Късметче на деня за 29 март 2024 година
Григор Димитров прегази Алкарас в два сета
Григор Димитров срещу Алкарас в ранните часове на петък
Медведев срещу Синер на полуфиналите в Маями
Късметче на деня за 28 март 2024 година
Шиникова с победи на сингъл и на двойки в Тунис
Електрохолд открива Стажантска програма 2024
Късметче на деня за 27 март 2024 година
Григор Димитров с нова победа над Хуберт Хуркач и първи четвъртфинал на