PALMS BET 7SPORT BWIN

Скандал между Мъри и Фонини в луд мач (видео)

Скандал между Мъри и Фонини в луд мач (видео)
08-10-2019 19:41 | Tennis24.bg

Ден след като спечели първият си успех в мач от сериите Мастърс 1000 от над две години насам, надигравайки Хуан Игнасио Лондеро в три сета, Анди Мъри отново изигра тежък трисетов сблъсък, в който преклони глава пред поставения под номер 10 в основната схема италианец.

И двамата имаха проблеми на сервис в откриващия сет и след като Мъри отрази точка за пробив в първия гейм, двамата си размениха по брейк в третия и четвъртия. Трикратният шампион в турнирите от Шлема отново се показа напред в резултата с пробив при 4-2, но Фонини върна и него, за да вкара сета в тайбрек. Там той бе по-солиден и дръпна в сетовете. След страхотна битка на старта на втората част, Мъри постепенно пое контрола върху събитията на корта и проби на два пъти в петия и седмия гейм, за да вкара срещата в заключителен трети сет.

Там предстоеше същинската драма, като шотландецът имаше два шанса да затвори мача в своя полза при 5-4 и 6-5, но се пропука и при двата си сервис гейма.

Напрежението между двамата взе връх при 6-5, когато Мъри каза на италианеца „Млъкни“ по време на паузата между геймовете и се оплака на съдията на стола Фъргюс Мърфи, че „той ми крещи и ми казва впоследствие да не го гледам“. Мъри призова двамата да „играят тенис“, а Фонини проби отново, за да се добере до втори тайбрек. Там той не остави шансове на съперника и затвори срещата след 7-2 точки. / БГНЕС

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Алкарас: Не знаех какво да направя срещу Григор
Пускат нова бира на българския пазар
Късметче на деня за 29 март 2024 година
Григор Димитров прегази Алкарас в два сета
Григор Димитров срещу Алкарас в ранните часове на петък
Медведев срещу Синер на полуфиналите в Маями
Късметче на деня за 28 март 2024 година
Шиникова с победи на сингъл и на двойки в Тунис
Електрохолд открива Стажантска програма 2024
Късметче на деня за 27 март 2024 година