PALMS BET 7SPORT BWIN

Играла София Лорен май е новото гадже на Григор Димитров

Играла София Лорен май е новото гадже на Григор Димитров
01-05-2023 20:45 | Tennis24.bg

Румънската актриса и модел Мадалина Генеа по всяка вероятност е новата тръпка на признатия за плейбой номер едно в тениса днес Григор Димитров. По време на загубата от Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид Генеа бе в ложата на първата ни ракета и камерите неведнъж ни я показаха в кадър.

 

 

Мадалина Даяна Генеа, както е цялото й име е родена е на 8 август 1988 г. в Слатина, Румъния. И отново както по-голяма част от връзките на Димитров е по-голяма от него, но само с три години. Рекордът се държи също от актриса – Никол Шерзингер, известна още като американска певица, танцьорка и манекенка, която бе 13 години по-голяма от него. Серина Уйлямс бе 10, а Мария Шарапова – 4. Последната известна връзка на Димитров бе с богаташката щерка Лолита Османова, която преди това е била омъжена. 

 

 

Мадалина Генеа учи пиано и балет в продължение на седем години, на 15 започва кариерата си на модел и се мести да живее в столицата на модата Милано. Докато се утвърди, работи и като сервитьорка.  Била е с доста футболисти, като в края на миналата година се появи информация, че звездата на Рома и италиански национал Николо Дзаниоло е гадже на Генеа, а преди това тя е била и с нападателя Марко Бориело. По-рано се спрягаше и за интимна приятелка на Леонардо ди Каприо.

Като модел е участвала в модни ревюта в Румъния, Италия, Германия, Австрия, Испания, Япония, Франция и ЮАР. По време на кариерата си прави и няколко реклами.

 

 

Генеа владее и италиански и английски. Тя се присъедини и към организацията "Художници за мир и справедливост" за подпомагане на Хаити след опустошителното земетресение в Хаити през 2021 г. Генеа е дарявала пари и за ремонта на родилния отдел на главната болница в родния й град Слатина.

Освен като модел, Геня се изявява и като актриса, като първият й филм е през 2011 г. – Обикновени идиоти, а последният – Домът на Гучи, където играе София Лорен.

 

Двамата с Димитров се следват в Instagram и това още повече подхранва допълнително спекулациите за връзка помежду им.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Димитър Кузманов отпадна на старта в Острава
Избраха Джокович за най-добър спортист
Григор Димитров ще почива на старта в Мадрид
Адриан Андреев отпадна в първия кръг в Рим
Късметче на деня за 22 април 2024 година
Рууд е новият шампион в Барселона, Циципас отново не успя
Мартон Фучович с първа титла от шест години
Щруф заслужи първа титла в кариерата си
Алкарас до последно под въпрос за Мадрид
Гарбине Мугуруса сложи край на кариерата си