PALMS BET 7SPORT BWIN

Григор Димитров: Без треньор съм, но не съм в паника

Григор Димитров: Без треньор съм, но не съм в паника
08-11-2019 11:06 | Станко Димов

Григор Димитров се е разделил с треньора Радек Щепанек. Това призна лично тенисистът ни, който даде пресконференция в София днес. Димитров каза, че повече няма да работи с чеха, с когото остават приятели. Не такава е ситуацията с Андре Агаси, към когото българинът ще продължи да се обръща, ако има нужда.

„Нямам треньор в момента и доста неща са във въздуха. С Радек беше междинен период, не успяхме да намерим правилната формула, да се конструираме добре. Липсваше химията между нас. Оставаме си приятели“, сподели Димитров.

„С Андре Агаси винаги сме поддържали контакт. Той винаги ще бъде там, ако се нуждая от него. Агаси е цяла енциклопедия. Трябва да имаш час и половина свободен, когато му се обадиш по телефона. Той е специален човек, толкова време прекарах с него миналата година, израснах много извън корта с него. Знам, че винаги ще получа отговор от него“.

„Очевидно тази година най-добрите ми резултати бяха без треньор. Беше странно, винаги съм се чудел как ще тренирам, как ще се справям, в последните месеци се научих да правя доста неща, които не бях правел от години. Хубаво е да имаш свобода, да импровизираш. Беше много интересно и за мен, какви ли не разговори водих със себе си по време на мач. Все пак без треньор няма как, но няма и да бързам. Не съм в паника да намеря нов треньор“, каза още бившият №3 в света.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Григор Димитров срещу Алкарас в ранните часове на петък
Медведев срещу Синер на полуфиналите в Маями
Късметче на деня за 28 март 2024 година
Шиникова с победи на сингъл и на двойки в Тунис
Електрохолд открива Стажантска програма 2024
Късметче на деня за 27 март 2024 година
Григор Димитров с нова победа над Хуберт Хуркач и първи четвъртфинал на
Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач, гледайте двубоя онлайн тук
Григор Димитров: Хубаво е, че мачът беше толкова кратък
Мъри ще отсъства дълго, не е ясно дали ще се върне изобщо