PALMS BET 7SPORT BWIN

Гришо: Развълнуван съм, нямам търпение пак да играя

Гришо: Развълнуван съм, нямам търпение пак да играя
24-06-2017 08:36 | Николай Драганов

Шестият поставен в схемата Григор Димитров и шампион от 2014 година достигна до полуфиналите в тазгодишното издание на турнира от сериите ATP 500 в Куинс. Гришо записа труден успех над Данийл Медведев с 6:3, 3:6, 6:3, а в битка за място на финала ще срещне стар познайник в лицето на Фелисиано Лопес. Именно в епичен мач с три тайбрека срещу испанеца Димитров спечели своя трофей от тази надпревара преди три години. 


"Не ми беше лесно да изиграя мача, който исках днес, така че играх с малко повече слайс и опростих играта си. Просто трябваше да разчитам на определени оръжия и да играя добре в правилните моменти", коментира Гришо след победата над младия си руски съперник вчера.


"На полуфинал в турнира съм. Гледам позитивно, развълнуван съм да изляза отново на корта и да играя. Мина известно време, откакто съм се чувствал така добре на корта, така че ще се опитам да се възползвам от момента и да се фокусирам изцяло върху своята игра", добави българинът.


"Фели е изключително добър играч на трева. Той знае отлично какво трябва да прави на корта. Също така е много опитен", коментира Димитров следващия си съперник.

 
"Много съм щастлив от всичко, което се случва през тази седмица. Мисля, че играя страхотно. Фактът, че достигнах до финал в Щутгарт е много важен за мен, дойдох в Куинс с голяма увереност. Надявам се да продължа този поход", заяви от своя страна Фелисиано Лопес, който надигра Томаш Бердих в изключително оспорван двубой. 


В другия полуфинал един срещу друг се изправят четвъртия в схемата Марин Чилич и Жил Мюлер. Двама американци бяха сломени на четвъртфиналите - Мюлер се наложи над Сам Куери, докато Чилич победи Доналд Йънг.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Късметче на деня за 19 април 2024 година
Алкарас: Джокович никога не е бил неуязвим
Денчева и Евтимова отпаднаха във втория кръг в Анталия
Програма за осминафиналите на турнира в Барселона
Гергана Топалова отпадна в първия кръг в Словения
Късметче на деня за 18 април 2024 година
Шиникова приключи на единично и двойки в Хамамет
Зверев започна похода към хеттрик в Мюнхен
ИИлиян Радулов започна с победа в Испания, Янаки Милев отпадна в Турция
Надал отпадна във втория кръг в Барселона