PALMS BET 7SPORT BWIN

Отличен дебют за водача в схемата

Отличен дебют за водача в схемата
25-03-2017 21:06 | Станко Димов

Стан Вавринка си направи предсрочен подарък за 32-ия си рожден ден, който ще празнува във вторник. Водачът в схемата се класира за трети кръг на „Мастърс 1000” турнира в Маями, след като победи с 6:3, 6:4 Орасио Себайос от Аржентина. Срещата продължи едва 65 минути и даде началото на двубоите от програмата на централния корт за събота.

Вавринка, който миналата седмица игра финал в Индиън Уелс, сервира на изключително ниво и загуби едва 2 точки при вкаран първи сервис (92%), като наниза 7 аса. В същото време швейцарецът се възползва от шансовете си за пробив, като взе преднина в четвъртия гейм на първия сет и откриващата игра на втория.

„Наистина съм доволен от двубоя си днес. Мисля, че се получи добър мач, особено като за първи тук. Условията не са никак лесни – вали и е ветровито. Когато има вятър на корта никога не е лесно. Доволен съм от начина, по който се движех и играех. Като цяло представянето ми беше позитивно”, коментира Вавринка след двубоя.

„Играя по-добър тенис в момента. Чувствам се добре тук. В Индиън Уелс придобих увереност, така че нека видим какво ще се случи. Когато играя добре, придобивам увереност и знам, че мога да победя всеки”.

В следващия кръг Вавринка, който за първи път в кариерата си е водач в основна схема на „Мастърс 1000” турнир, ще се изправи срещу Фелисиано Лопес или Малек Джазири.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Виктория Томова пропусна десет мачбола и отпадна в Мадрид
Предстои 20-ото издание на Амбинор къп
Прогнози за залози: Какви резултати се очакват от следващите мачове на Григор Димитров?
Стаматова се класира за втория кръг в Турция
Милев с победи на сингъл и на двойки в Анталия
Денчева победи втората поставена на турнир за жени в Анталия
Димитър Кузманов отпадна на старта в Острава
Избраха Джокович за най-добър спортист
Григор Димитров ще почива на старта в Мадрид
Адриан Андреев отпадна в първия кръг в Рим