PALMS BET 7SPORT BWIN

Гришо бил като скандален смартфон - твърде горещ

Гришо бил като скандален смартфон - твърде горещ
27-02-2017 12:06 | Николай Драганов

Григор Димитров в момента е по-горещ от Samsung Note 7, пишат в САЩ. Скандалният модел мобилен телефон бе спрян от продажба, тъй като се взривяваше при зареждане и в самолет заради дефект в батерията, пише "България днес".

 

В случая обаче сравнението е комплимент за българския тенисист. В спорта горещ означава да си във форма. “Димитров няма спиране тази година с баланс 16:2, две титли и е №13 в света”, пише Джон Уертхайм. Експертът на списание “Спортс илюстрейтид” отговори на въпрос на читател как така миналата година той и жена му отписали Григор с извода, че не може да използва таланта си, а сега отново играе добре.

 

Според Уертхайм след тежките месеци завръщането на Димитров започнало на турнира в Торонто, когато бе на 2 точки от загуба срещу Юичи Сугита, но елементарна грешка на японеца от смач връща българина в мача. С тази победа започва успешната серия на Григор, която включва победа над Рафаел Надал в Пекин и му носи добри пари.

 

“Какво точно се случи с Димитров? Много елементарно ще бъде да кажем, че неговото възраждане започва с грешката на Сугита. Но пък се убеждаваме колко бързо могат да се променят нещата. Най-после всички елементи от неговия талант работят заедно. Той взема по-добри решения по време на разиграване, избира вариант и не променя решението си. Изглежда, че се разбира много добре с треньора си Дани Валверду.”

 

Григор Димитров си взе по-дълга почивка след участието си на турнира в Ротердам и се очаква да се завърне в началото на март на първия за годината "Мастърс" турнир в Индиън Уелс.

Източник: Novini.bg 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Последни новини
Донски остана на крачка от нов финал на двойки
Български съдия по тенис получи доживотно наказание заради корупция
Късметче на деня за 19 април 2024 година
Алкарас: Джокович никога не е бил неуязвим
Денчева и Евтимова отпаднаха във втория кръг в Анталия
Програма за осминафиналите на турнира в Барселона
Гергана Топалова отпадна в първия кръг в Словения
Късметче на деня за 18 април 2024 година
Шиникова приключи на единично и двойки в Хамамет
Зверев започна похода към хеттрик в Мюнхен